Hjälp

Question Ångerrätt
AnswerOm du ändrar dig eller inte är helt nöjd med en vara, kan du ångra eller returnera din beställning utan särskild anledning från den dag beställningen är gjord fram till och med 14 dagar efter mottagandet av det beställda paketet genom att skriftligt meddela och skicka tillbaka varan eller helt enkelt genom att skicka tillbaka varan. Du ska ange ditt namn, din adress och annan relevant information, t.ex. ordernummer, fakturanummer och namn på varan i meddelandet. Vi använder konsumentverkets blankett, den finns här

Vi kommer att återbetala sådana varor inom max. 14 dagar från det att vi har mottagit returen, under förutsättning att alla varor är i rimligt gott skick,

Vid utövande av ångerrätten betalar Du returfrakten. Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum meddelande om utövande av ångerrätt lämnades till IDEAL. Varan ska skickas väl emballerad i gott skick. Om varan inte returneras i godtagbart skick har IDEAL rätt att göra ett värdeminskningsavdrag.

När Du ångrar ditt köp betalar IDEAL tillbaka det belopp som Du betalat för varan, inklusive leveranskostnader. Undantag gäller för eventuella tillkommande leveranskostnader till följd av att Du valt något annat leveranssätt än den standardleverans som IDEAL erbjuder. Vid retur av del av order återbetalas leveranskostnaden inte. På det belopp som ska återbetalas har IDEAL rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde, om och i den mån sådan värdeminskning beror på att Du har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion.

Question Frakt Policy
AnswerProdukter som finns i lager levereras vanligtvis inom det antal arbetsdagar som visas på Webbplatsen. Den uppskattade leveranstiden för en order anges i orderbekräftelsen. Vid händelse av förseningar informerar vi dig och fortsätter att övervaka ordern. Du kan annullera ordern om leveransen försenas i mer än 30 dagar och förseningen inte har uppstått på grund av dig.

Beroende på fraktmetoden kan du behöva hämta ordern från ett specifikt utlämningsställe. Du måste göra det inom tiden som anges på leveransavin. Om du inte hämtar ordern i tid kan en förseningsavgift tas ut från dig och ordern kan skickas tillbaka till oss på din bekostnad. Vi kan även annullera ordern om du inte hämtar den i tid.

Question Vad är en svettsäker t-shirt?
AnswerEn t-shirt som garanterar att du inte får svettfläckar på dina kläder. Ideal Underwear´s svettsäkra t-shirten är sydd med ett speciellt tre lager svettskydd under armarna, vilket garanterar att svett inte tränger igenom och du får svettfläckar på dina kläder.
Question Vilka material är bra för känslig hud?
Answer

Hampa och Tencel™ har den extra fördelen att vara bra för allergibenägen eller känslig hud. Dess fiber känns mjuk och bekväm och transporterar bort all fukt snabbt. Det hjälper till att hålla huden torr och undviker irritation.

Question Tvättas det antibakteriella skyddet ut i tvätt?
Answer

Nej, våra produkter har naturligt antibakteriellt skydd, vilket inte tvättas ut. Tvärtom, så finns skyddet under hela tiden du använder våra produkter vilket är väldigt bra för din hud.

Question Svettas man mindre med en svettsäker t-shirts?
Answer

En svettsäker t-shirt säkerställer att fläckar inte överförs till skjortor och klänningar; det resulterar inte i mindre svettning. Den svettsäkra teknologin gör att dina kläder förblir fläckfria och fräscha, dag ut och dag in.

Question Syns er svettsäkra t-shirt under mina kläder?
Answer

Fördelen med Ideal Underwear är att t-shirten inte skrynklar ihop sig under exempelvis din skjorta eller klänning och på så vis skapar linjer som syns igenom.

Question Hur kan man stoppa svettfläckar under armarna?
Answer

Genom att använda vår svettsäkra teknologi med trelager svettskydd förhindrar inte bara svettfläckar under armarna och dålig lukt, utan ger dig också sinnesfrid att veta att din känsliga hud förblir torr oavsett förhållanden.

Question Varför får man svettfläckar?
AnswerNär man har börjat att svettas och svettfläckar uppstår på dina kläder och torkar, kan saltet, proteinerna och oljorna i svetten lämna märken. Dessa försvinner vanligtvis i normal maskintvätt.
Question Hur gör man för att inte svettas under armarna?
Answer

Det finns många sätt men det vanligaste är att man använder antiperspirant eller deodorant. De innehåller olika ämnen och många produkter är både antiperspirant och deodorant samtidigt.

Question Vad kan jag göra för att svettas mindre under armarna?
Answer

Du kan söka hjälp om du svettas mycket och deodoranter med antiperspirant inte hjälper och du upplever det vara ett problem. Det finns många olika typer av behandlingar och mediciner.

Question Varför luktar jag surt? Luktar svett?
Answer

Lukten på svetten beror på dina bakterier. Olika sorters bakterier ger nämligen olika typer av svettlukt. Men det är också annat som kan påverka att svett luktar illa, som att äta ohälsosam eller stark mat. Vissa läkemedel och hormonella förändringar kan också påverka svettlukten.

Question Får inte bort svettlukten under armarna?
Answer

Var noga med hygienen om du upplever att din svett luktar. Svett luktar nästan ingenting förrän den kommer i kontakt med bakterier. Tvätta dig gärna med en mild tvål som inte torkar ut huden. Du kan prova att raka bort håret i armhålorna om du besväras av svettlukt därifrån. Otillräcklig rengöring under armhålan gör att man fortfarande kan lukta svett även efter en dusch.

Question Vad kan jag göra åt svett och svettlukt?
Answer

-Tvätta dig med tvål och vatten, morgon och kväll och använd deo på morgonen. .
-Använd deo som innehåller antiperspirant.
-Byt till rena strumpor och underkläder varje dag.
-Byt mellan olika skor om du har mycket fotsvett.
-Ha inte för tajta kläder om du svettas mycket under armarna.
– Använd Ideal Underwear svettsäkra t-shirt för att förhindra svettfläckar på dina kläder.
– Våra underkläder förhindrar illaluktande bakterier tack vare de naturliga antibakteriella och lukt resistenta egenskaper.som Hampa och Tencel har.

Question Varför har jag börjat svettas så mycket?
Answer

Den vanligaste orsaken är att svettkörtlarna är väldigt aktiva. Det innebär att de tillverkar mer svett. Då är det vanligt att svettas mycket om fötterna, händerna och i armhålorna. En del personer kan också svettas mer från andra områden eller uppleva att de svettas mer över hela kroppen.

Question Kan inte sluta svettas?
Answer

Överdrivna svettningar kan ha flera orsaker men den vanligaste är överaktiva svettkörtlar. Det är ett tillstånd som kallas för hyperhidros. Om du har överdrivna svettningar märker du oftast av detta genom att du svettas mycket under armhålorna, på handflatorna och under fötterna.

Question Hur vet man om man har Hyperhidros?
Answer

Vid primär hyperhidros bildas mest svett i armhålorna, handflatorna och fotsulorna. Du kan också uppleva överdriven svettning i ansiktet och underlivet. Vid sekundär hyperhidros brukar svettningen öka över hela kroppen.

Question Hur kan olika Hyperhidros behandlingar se ut?
Answer

-Aluminiumklorid som appliceras på torr hud.
-Sprutinjektioner med botulinumtoxin i svettkörtlarna..
-Antikolinerga läkemedel i tablettform.
-Mikrovågor som förstör svettkörtlarna i armhålorna.
-Jontofores, vilket innebär att du lägger händerna eller fötterna i ett vattenbad kopplat till en svagström.

Question Kan man få svettningar av stress?
Answer

Det är inte ovanlig att vid hög stress så får du ett adrenalinpåslag och kroppens överlevnadsinstinkter slår till och man börjar svettas och huden blir hal och kallsvettig.

Question Hur får man bort svettfläckar under armarna?
Answer

Ett husmorstips: Blanda en pasta av bikarbonat och vatten, smeta på pastan på svettfläckarna. Låt verka 30 min. Tvätta tröjan som vanligt i maskin tillsammans med din övriga tvätt.